lördag 8 november 2008

Shangamira -vaar nya ridgeback valp


Shangamira betyder konung och Leif hade med honom hit naer han kom den 2 november. Han aer 8 veckor och mycket lekfull. Gurli vaar tik paa 11 aar tar honom med en nypa salt men saeger ifraan om han blir foer jobbig. Han foelger ofta Gurli som en skugga men tycker att hon aer lite trist som inte vill leka. En morgon tog Shangamira Kjells springskor som han staellt utanfoer. Vi hittade dom paa tvaa olika platser, fortfarande, tack o lov i springbart skick. Igaar regnade det och stormade ganska kraftigt och idag aer det kallt med vaara maatt maett bara 20 grader. Carl fraan Sverige - han som jobbade haer tidigare, i fyra hela aar- har varit haer naagra dagar ocksaa . Han har kunnat foerklara en del av de mysterium i administrationen som vi undrat oever. Idag har vi aetit sillunch. Leif hade med sig sill, graeddfil och graesloek fraan Sverige samt Vaesterbotten ost och haart broed. Vi tog ocksaa en snaps. Det kaendes ungefaer som svensk midsommar och smakade mycket bra. Vaart kontor blir mer och mer faerdigt och vi hoppas kunna flytta in naesta vecka. Paa bilden Kjell med Shangamira.
Vi hoers igen
Kjellotina

3 kommentarer:

Monique à Paris sa...

Härligt att höra ifrån er igen. Jag har saknat er - förstår att det varit dataproblem. Välkommen lilla Shangamira - det blir spännande att följa dina äventyr på ranchen! Följ Gurli tätt i tassarna - du kommer att lära dig massor av henne! Sill-lunch låter supergott! Längtar redan till midsommar, men kanske man får smaka lite sill till jul fastän julen ska firas i Paris i år.
A bientôt! Monica

Monique à Paris sa...

Härligt att höra ifrån er igen. Jag har saknat er - förstår att det varit dataproblem. Välkommen lilla Shangamira - det blir spännande att följa dina äventyr på ranchen! Följ Gurli tätt i tassarna - du kommer att lära dig massor av henne! Sill-lunch låter supergott! Längtar redan till midsommar, men kanske man får smaka lite sill till julen fastän vi ska fira den i Paris i år.
A bientôt! Monica

Anonym sa...

hej så söt valpen var då, mycket sötare än kjell! :P
vi längtar till vi får komma ner och träffa er. kraam från emilia och erika